Nove pohvale za seriju Yali Capkini i sjajnog iskusnog glumca u njoj!

Iza nas je i 21. epizoda serije Yali Capkini koja se petkom uveče emituje na televiziji Star.

Nove pohvale za seriju Yali Capkini i sjajnog iskusnog glumca u njoj!

Foto Credits: Internet Haber

O seriji Yali Capkini koja ostvaruje fantastične rezultate se mnogo govorilo i o harmoniji i visokoj energiji Afre Saracoglu i Merta Ramazana Demira. U glumačkoj ekipi serije su i druga veoma važna imena.

Na početku ovih imena je sjajni, iskusni glumac Cetin Tekindor. Majstorski glumac, koga gledamo kao Halisa Agu u priči ove turske TV serije, daje veoma impresivnu predstavu koja može da pruži primer mladima.

Svaka scena Cetina Tekindora duboko utiče na publiku na ekranu ovog projekta. Halis Aga, koji je okupio sve ukućane tokom večere za stolom i opteretio ih teškim rečima, u tom trenutku je povećao uzbuđenje miliona gledalaca na ekranu.

Pohvale za Cetina i celu seriju

Oni koji su gledali glumački uspeh i harizmu Cetina Tekindora još jednom su se uverili u njegov veliki talenat i kvalitet glume. Prisustvo Tekindora stvara veoma važno okruženje za mlade glumce serije da posmatraju i otkrivaju tajne njegovih glumačkih sposobnosti.

Ljubitelji serije Yali Capkini takođe izražavaju svoje divljenje tako što dele scene Cetina Tekindora na društvenim mrežama. Aplauz ide Tekindoru sa glumačkim nastupom koji postaje ogroman kako se povećava na ekranu i čini da se publika oseća kao da je u seriji.

Već sada nema dileme da će turska serija Yali Capkini biti jedna u najupečatljivih u poslednjih nekoliko godina, pa i decenija!

NOVO - Veliki planovi za seriju Adim Farah / Zovem se Farah

By: TV Exposed