Sila Turkoglu pokazala put Halilu Ibrahimu Ceyhanu

Mlada i veoma talentovana turska glumica Sila Turkoglu napustila je produkciju Emanet na kraju druge sezone i sebi ucrtala novi put.

Sila Turkoglu pokazala put Halilu Ibrahimu Ceyhanu

Foto Credits: IMDB

Glumica, koja je bila na sudu sa producentom, malo je naljutila i svog kolegu Halila Ibrahima Ceyhana.

Halil Ibrahim Ceyhan poslao je svojevremeno kritički odgovor Sili Turkoglu, koja nije prisustvovala dodeli nagrada, posebno za seriju.

Sila Turkoglu je prihvatila ono što se dogodilo sa njenim bivšim partnerom i serijom Emanet i otišla svojim putem. Glumica, koja je prošlu sezonu obeležila likom Doge u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, impresionira uspešnom glumom i nastavlja da bude jedna od glumica o kojima se najviše priča na društvenim mrežama.

Nakon odlaska Sile Turkoglu iz serije Emanet prošle godine, Halil Ibrahim Ceyhan se sada suočava sa sličnom situacijom. Nije prošlo nezapaženo da je poznati glumac napustio projekat nakon što je dobio nove ponude i serija se više nije gledala kao ranije.

Halil Ibrahim Ceyhan, koji se našao u seriji Kirli Sepeti, jednom od projekata nove sezone o kojima se priča, na Fox TV-u, biće partner sa Melisom Dongel.

Emanet se nastavlja?!

Postoje i informacije da će Kanal 7 nastaviti sa različitim, novim imenima u seriji Emanet i da je odlučan da nastavi projekat. Činjenica da je Halil Ibrahim Ceyhan napustio projekat nakon Sile Turkoglu čini se veoma važnom odlukom koju su oboje mladih glumaca doneli u svojim karijerama sa novim ulogama i pričama.

Možda je Sila Turkoglu to uradila ranije i postigla veoma dobre rezultate, a ovo je dalo snažan primer Halilu Ibrahimu Ceyhanu i na neki način mu pokazalo i ucrtalo put.

Ostaje da se vidi kako će se dalje razvijati serija Emanet iako mnogi smatraju da je ova TV serija trebala odavno biti završena…

View this post on Instagram

A post shared by Emanet (@emanetkanal7)

NOVO - Najpopularniji turski glumci na društvenim mrežama - avgust 2023. godine

By: TV Exposed