Serija Sadakatsiz / Neveran bi mogla da se završi na kraju ove sezone?!

Stigle su nove vesti vezane za tursku seriju Sadakatsiz / Neveran. Ovaj TV projekat bi mogao da bude završen po kraju ove aktuelne sezone.

Serija Sadakatsiz / Neveran bi mogla da se završi na kraju ove sezone?!

Foto Credits: IMDB

Serija Sadakatsiz / Neveran bi mogla da ima svoje finale po kraju aktuelne sezone, odnosno tako će verovatno i biti. Razlog za to je scenario. Radnja serije, kako mnogi smatraju jednostavno ide u krug i nema nekog daljeg razvoja. Krivci za to su svakako scenaristi. Fatih Aksoy nije uspeo da zadrži tim ljudi koji je radio na prvoj sezoni ove turske serije, a novi tim čini se nije dovoljno kvalitetan kao prethodni.

Tu nije kraj vestima vezanim za ovaj projekat. Nove vesti se odnose i na glumački kadar. Prema informacijama koje dolaze od izvora bliskih setu, Burak Sergen će u narednim epizodama napustiti ovu TV seriju.

Podsećamo, ceo projekat se radi u produkciji kompanije Medyapim. Pored Sergena od čijeg lika u seriji će se uskoro oprostiti u projektu glume Cansu Dere, Caner Cindoruk, Ozge Ozder, Melis Sezen, Yeliz Kuvanci i drugi. Serija se snima u Istanbulu a premijeru je imala 7. oktobra 2020. godine.

Serija Sadakatsiz se emituje na Kanalu D.

NOVO - Poznato kada počinje nova turska serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre

 By: Milt-TV Exposed