Skandal na setu serije Leyla ile Mecnun

Već nekoliko meseci je poznato da će se snimati rimejk serije Leyla ile Mecnun. Snimanje novog projekta je u toku, a stigla nam je nova priča ili kako su to turski mediji okarakterisali, novi skandal sa seta.

Skandal na setu serije Leyla ile Mecnun

Foto Credits: IMDB

Taj skandal je prenela i Birsen Altuntas. Ahmet Mumtaz Taylan je navodno pre devet godina, pri snimanju orginalne verzije serije Leyla ile Mecnun ušao u sukob sa celom ekipom na setu i opsovao ih. Na kraju snimanja, Cengiz Bozkurt se zakleo da nikada više neće raditi sa Ahmetom.

Kada je Netflix prvi put ušao na tržište u Turskoj, oni su želeli da nastave rad na ovom projektu. Bozkurt je to tada odbio. Ideja je o rimejku je bila tu, ali niko nije krenuo u njenu realizaciju do skoro. Tada je Acun Ilicali otkupio prava na seriju od TRT1.

Cengiz na kraju ipak nije mogao da odbije stare prijatelje, Alija Ataya, Serkana Keskina i Onura Unlua, ali je imao jedan uslov. On i Taylan se neće pojaviti ni u jednoj jedinoj sceni zajedno. To je nešto što su svi morali da ispoštuju da bi ovaj projekat uopšte dobio rimejk.

NOVO - Arda Anarat – glumac za velika dela?!

 By: Milt-TV Exposed