Devrim Ozkan i Ertan Saban nose seriju Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna!

Nova 12. epizoda turske TV serije Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna, koja se emituje na kanalu Show TV četvrtkom uveče, biće emitovana u četvrtak, 6. oktobra.

Devrim Ozkan i Ertan Saban nose seriju Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna!

Foto Credits: Dizilah

U novoj epizodi TV serije Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna gledaćemo kako uzbudljive trenutke tako i emotivnu bliskost. Dok Sadijevo ponašanje da zaštiti Songul, koje se popelo na drugačiji, visok nivo, dodaje drugačiju atmosferu seriji, mišljenje da Devrim Ozkan i Ertan Saban sami nose ovu seriju često se izražava na društvenim mrežama.

Ljubitelji serije dele brojne komentare u kojima se navodi da bez dosade gledaju likove Songul i Sadija, jer su uloge oba glavna glumca odradila svoj posao veoma uspešno.

U novim epizodama serije Gelsin Hayat Bildigi Gibi, emotivna bliskost između dva lika, razna dešavanja i komplimenti, kao i scene koje će dodatno obradovati publiku, kao da pojačavaju interesovanje. U novoj 12. po redu epizodi mnogo će se pričati i o Sadijevim mačo stanjima i o emotivnom zbližavanju njih dvoje.

Blagi pad gledanosti prošle nedelje doveo je do gubitka prvog mesta za TV seriju Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna. Hajde da vidimo da li serija može ponovo da dostigne vrh sledeće nedelje. Tu je i najava nove epizode.

NOVO - Eksplozija rejtinga u novoj epizodi serije Yali Capkini!

By: TV Exposed