Novi uspeh serije Yargi / Presuda

Serija Yargi / Presuda, koja se dve sezone emituje na Kanalu D i čija se treća sezona željno iščekuje, postala je projekat koji je stekao ime ne samo u Turskoj već i u inostranstvu.

Novi uspeh serije Yargi / Presuda

Foto Credits: IMDB

I priča i glumačka izvedba serije Yargi / Presuda, u kojoj su glavne uloge preuzeli Pinar Deniz i Kaan Urgancioglu, uspeli su da impresioniraju milione gledalaca.

Projekat Yargi, koji se emitovao nedeljom uveče u Turskoj i koji je uspeo da privuče veliku publiku uz TV ekrane, takođe je produkcija sa dobrom međunarodnom prodajom.

Serija Yargi / Presuda nedavno je svojim međunarodnim uspesima dodala novu. Serija, koja nosi potpis kompanije Ay Yapim, napreduje tako što je dostigla vrhunsku gledanost u Turskoj i postizala dobre rezultate u prodaji u inostranstvu.

Sjajna gledanost na HBO Max-u

Novi međunarodni uspeh serije Yargi, koja nastavlja da se susreće sa publikom u mnogim zemljama sveta, dogodio se na platformi HBO Max. Serija, koja je u inostranstvu reklamirana kao Porodične tajne, dodala je novi uspeh svojim međunarodnim uspesima i postala jedna od najgledanijih serija na HBO Max-u u julu.

Scenario, koji je majstorski napisala Sema Ergenekon, ima moć da utiče na milione ljudi, čak i u različitim kulturama. Zato se treća sezona serije željno iščekuje.

Glumačku ekipu serije, koju je režirao Ali Bilgin, čine veoma uticajna imena.

NOVO - Baris Arduc je bio sjajan u seriji Alparslan, šta dalje?!

By: TV Exposed