Halit Ozgur Sari – Epizoda 8 serije Yabani / Divlji će vas naterati da poludite!

Mladi turski glumac Halit Ozgur Sari postao je jedan od glumaca koji su najefektnije debitovali ove sezone sa TV serijom Yabani / Divlji.

Halit Ozgur Sari – Epizoda 8 serije Yabani / Divlji će vas naterati da poludite!

Foto Credits: Haberler

Glumac, koji ima dobar odnos sa svojom partnerkom Simay Barlas, uživa na ekranu sa pričom koja se dopada publici.

Halit Ozgur Sari, koji deli razne objave na društvenim mrežama kako bi uzbudio publiku pre ili posle novih epizoda serije, takođe daje nekoliko saveta, odnosno najava šta nas to očekuje.

Upečatljive najave glumca

Nakon što je sedma epizoda serije bila veoma uspešna, Halit Ozgur Sari je dao poruku za osmu epizodu i nastavio da daje savete rekavši: „7. epizoda će slomiti srca, 8. će vas ponovo naterati da poludite, 9. će biti epizoda u kojoj ćete najbolje razume Jamana.”.

Mladi glumac, koji je čini se malo preterao izjavom da će u novoj osmoj epizodi, koja će biti emitovana 31. oktobra, biti priča koje će izludeti publiku, smatra da će 9. epizoda biti veoma delotvorna u razumevanju lika Jamana.

Osvrćući se na 9. epizodu serije Yabani / Divlji, koja će biti emitovana u utorak, 7. novembra, glumac daje sve od sebe da održi uzbuđenje publike i veoma uspešno koristi društvene mreže za uspeh serije.

NOVO - Pale se alarmi u seriji Bambaska Biri / Neko drugi

By: TV Exposed