Bade Iscil o novoj seriji

TV serija Ufak Tefek Cinayetler emitovana je između 2017. i 2018. godine. Iako je serija privukla pažnju svojom zanimljivom tematikom, bila je cenjena i po tome što su četiri uspešne mlade glumice preuzele glavne uloge.

Bade Iscil o novoj seriji

Foto Credits: Haberler

Gokce Bahadir, Aslihan Gurbuz, Tulin Ozen i Bade Iscil igrale su glavne uloge u seriji. Četiri žene koje žive u istom naselju bile su uvučene u zanimljive avanture sa događajima koje su doživele nakon nemilih događaja. Bade Iscil, jedno od imena u seriji, učestvovala je nakon toga u seriji Ask 101 / Ljubav 101, koja je snimana za Netflix.

Nakon svoje TV serije Ufak Tefek Cinayetler, koja se oprostila od platna 2018. godine, Bade Iscil, kojoj su se divili i zbog svoje glume u Ask 101, uzela je pauzu. Glumica, koja je učestvovala u ambicioznoj seriji, ponovo je odabrala digitalni projekat.

U stvari, Bade Iscil, koja glumi sa Denizom Cakirom u seriji Aslinda Ozgursun, objasnila je da trenutno rade na seriji intenzivnim tempom.

Bade se sprema da se ovog puta pojavi pred publikom sa likom po imenu Belgin u seriji Aslinda Ozgursun, adaptiranoj prema istoimenoj knjizi Duygu Asen. Glumica, koja nije krila da ju je intenzivan set umorio, rekla je: „Umorna sam, veoma sam umorna. Molim se da se snimanje završi. Mnogo smo se trudili, zato. To je kratko vreme, ali to se dešava u svetu digitalnih serija. Ovo je takođe bilo dobro iskustvo.”.

Ostaje da vidimo kada će njena serija biti spremna i dostupna za gledanje.

NOVO - Serkan Cayoglu spreman za povratak na set

By: Milt-TV Exposed