Velika podrška iz inostranstva gura seriju Tuzak / Klopka napred!

Dok interesovanje za turske serije u inostranstvu i dalje raste, interesovanje za neke produkcije kao što je Tuzak / Klopka opada u Turskoj.

Velika podrška iz inostranstva gura seriju Tuzak / Klopka napred!

Foto Credits: RiriNano

Ipak, porast interesovanja inostrane publike ne prolazi nezapaženo. Serija Tuzak, koja okuplja Akina Akinozua i Bensu Soral u glavnim ulogama, sada se emituje na tv8 ekranima četvrtkom uveče. Za seriju koja ima veoma dobru glumačku ekipu koju pored Bensu i Akina čine i Riza Kocaoglu, Ilayda Cevik, Talat Bulut i Yagız Can Konyali, kao i Onur Durmaz, Eylul Su Sapan i Emir Benderlioglu, primeri lojalnosti koje gledaoci u inostranstvu pokazuju na društvenim mrežama ne prolaze neprimećeno.

Pohvalne reči stranih fanova TV serija, posebno obožavaoca Akina Akinozua, koji dele veoma detaljne postove o priči serije, takođe se odražavaju u komentarima. Naročito u zemljama španskog govornog područja, interesovanje za seriju Tuzak / Klopka doživljava se na izuzetnom nivou.

Obožavaoci Akinozua, koji su veoma vezani za seriju i žele da se priča nastavi, intenzivno dele u različitim zemljama i različitim kulturama. Uprkos dobroj kompatibilnosti Bensu Soral i Akina Akinozua, problemi koji su iskusili u priči doveli su do toga da se turski gledaoci udalje od serije Tuzak. Iako odlučnost tv8 da nastavi seriju do kraja sezone raduje one koji vole priču, smatra se da je veliko interesovanje u inostranstvu takođe bilo delotvorno u ovoj odluci. Ova rizična odluka koju je doneo tv8 da zadrži gledaoce serije na sopstvenom ekranu može se odraziti kao ekonomski gubitak, ali čini se da će odraz lojalnosti publike kanalu biti veoma pozitivan u budućnosti.

Ceneći napore ekipe ove turske serije, gledaoci dele komentare u kojima se navodi da željno iščekuju svaku novu epizodu. Čak i ako gledanost nije baš dobra, ljubitelji serije Tuzak doživljavaju uzbuđenje zbog 13. epizode, koja izlazi u četvrtak, 12. januara.

NOVO - Cagatay Ulusoy otkrio o kojim ulogama je maštao!

By: TV Exposed