Cagatay Ulusoy otkrio o kojim ulogama je maštao!

Turski glumac Cagatay Ulusoy iza sebe ima nekoliko zaista sjajnih projekata. U dosadašnjoj karijeri je napravio već mnogo, a najbolje se tek očekuje.

Cagatay Ulusoy otkrio o kojim ulogama je maštao!

Foto Credits: Haberturk

Cagatay Ulusoy je bez dileme jedan od najkvalitetnijih i najpopularnijih turskih glumaca mladje generacije. Svoj glumački kvalitet je potvrdio više puta. U novom intervju je govorio o nekim svojim željama. Popularni turski glumac je otkrio koje su to uloge koje je želeo da tumači. Ima ih dve.

Jedna od njih je uloga Profesora u popularnoj Netflixovoj seriji La Casa De Papel / Money Heist. Druga je uloga lika po imenu Joe Black u seriji Mett Joe Black. U pitanju su dva zaista popularna projekta i dva lika koja su mnoge oduševili.

Cagatay Ulusoy koji je rodjen 1990. godine jeste mlad ali ima i te kako čime da se pohvali u dosadašnjoj karijeri. Glumac je bio sjajan u svojim ulogama u serijama digitalnim serijama Yesilcam i The Protector, TV serijama Icerde i Medcezir kao i u filmu Životi od papira, koji je jedan od najuspešnijih turskih projekata na Netflixu ikada.

U narednom periodu ćemo ga ponovo gledati na Netflixu. Glumac već radi na seriji Terzi / Krojač, čija je prva sezona snimljena kao i filmu Centilmen / Džentlmen u kojem će njegova partnerka biti Ebru Sahin, a Cagatay će tumačiti lik žigola.

NOVO - Mine Tugay (ni)je imala plastične operacije!

By: TV Exposed