Mine Tugay (ni)je imala plastične operacije!

Turska glumica Mine Tugay je ovih dana u centru pažnje zbog njene nove uloge, ali i fizičkog izgleda. Glumica je vidljivo otečena, pa su se mnogi zapitali šta je u pitanju.

Mine Tugay (ni)je imala plastične operacije!

Foto Credits: Haberler

Mine Tugay je obradovala svoje fanove pojavljivanjem u seriji Yali Capkini. Glumica u ovom projektu tumači lik Defne koja će u radnji biti nekoliko epizoda. Naravno, ukoliko scenaristi ne promene prvobitnu odluku i odluče da je Mine, odnosno njen lik značajan i za nastavak. Ono što privlači pažnju je i nešto drugačiji izgled njenog lica. Neki su pomislili da je u pitanju neka plastična operacija, pa da je glumica zbog toga i dalje pomalo otečena.

Turska štampa je prethodnih dana dosta pisala na ovu temu i razlog otoka nije hirurška intervencija, već je to posledica lekova koje Mine Tugay pije zbog bolesti. Koliko u ovome ima istine, zna najbolje glumica, a svi se nadaju da će Mine vrlo brzo biti dobro i da će se i njeno lice vratiti u normalu.

Uloga u seriji Yali Capkini je 31. u karijeri ove sjajne turske glumice. Pre ovog projekta, Mine se pojavila u serijama Gulumse Kaderine, Hukumsuz, Zalim Istanbul, Paramparca, Cilek Kokusu, Kalp Hirzisi, Medcezir, Kako vreme prolazi, Bezhat C. i drugim.

Prvu ulogu u profesionalnoj karijeri imala je još 1997. godine u mini-seriji Karambol Kamil.

NOVO - Yigit Ozsener na početku godine u dve uloge

By: TV Exposed