Eylul Tumbar u novoj TV seriji

Turska glumica Eylul Tumbar je preuzela glavnu ulogu sa Melisom Sozen u digitalnoj seriji Anne Biz Kimden Kaciyorduk / Od koga smo bežali majko na Netflixu.

Eylul Tumbar u novoj TV seriji

Foto Credits: DiziCentral

O glumici, koju smo gledali kao Bambi u ovoj Netflixovoj seriji, mnogo se pričalo zbog njene mladalačke energije i zbog njenog nastupa.

Adaptirana prema istoimenom romanu Perihan Maden i opisana kao novo iskustvo za tursku industriju serija, Biz Kimden Kaciyorduk Anne / Od koga smo bežali majko je neko vreme bila na dnevnom redu sa svojom drugačijom pričom i impresivnim glumačkim izvedbama.

Naravno, baš kao što je Melisa Sozen dala pravo na ulogu, Eylul Tumbar je takođe predstavila glumu koja je impresionirala mnoge gledaoce.

Tumbar, koja je privukla veliku pažnju serijom od 7 epizoda, pojaviće se uskoro na televizijskim ekranima sa novom serijom.

Novi projekat Kendi Dusen Aglamaz

Eylul Tumbar je postala jedna od glumica u TV seriji Kendi Dusen Aglamaz, koja će se emitovati na TRT1 tokom leta.

Ekipa ove nove turske serije, u kojoj su glavne uloge preuzeli Hakan Yilmaz i Selen Soyder, okupila se i odradila probe čitanja.

Serija, koja uključuje i glumce kao što su Enes Kocak, Berat Yenilmez, Sema Ceyrekbasi, Yigit Kalkavan, Sayt Genay, Beste Yarali, Cagla Boz i Yigit Kaan Yazici, čini se da je serija koja će impresionirati publiku svojom zabavnom naracijom.

U narednom periodu će biti poznato mnogo više detalja o radnji ovog projekta.

NOVO - Atakan Hosgoren u drugačijoj ulozi u seriji Donence

By: TV Exposed