Atakan Hosgoren u drugačijoj ulozi u seriji Donence

Atakan Hosgoren će oživeti lik po imenu Miro u seriji Donence koja nas očekuje ovog leta.

Atakan Hosgoren u drugačijoj ulozi u seriji Donence

Foto Credits: Haberler

Snimanje nove serije Kanala D Donence, koja će se publici predstaviti tokom letnje sezone i koju producira Kanal D Production, nastavlja se punom parom.

O seriji koja se izdvaja sa kvalitetnom sa glumačkom ekipom, kao i o priči seriji Donence, koja se sprema da ostavi trag u sezoni se već mnogo priča.

U seriji u kojoj glavne uloge igraju Caner Topcu i Sumeyye Aydogan, Atakan Hosgoren će oživeti lik Mira.

Miro je jedino dete u porodici, mladić koji je ljubitelj muzike. Iako je vaspitavan uz snažan autoritet svog oca, njegov san je da oživi pesme koje je napravio zajedno sa Gece. Ali njegov život će se potpuno drugačije okrenuti u Foči, gde ga Gece prati.

Uskoro na Kanalu D

Serija Donence, koja će kreirati vizuelnu gozbu na ekranu sa istorijskom teksturom Foče, kamenim kućama, nezaboravnim pogledom na zalazak sunca i jedinstvenim prirodnim lepotama, doneće na ekran priču o devojci sa aspergerovim sindromom. Dok Kerem Cakiroglu sedi u direktorskoj fotelji ovog projekta, Nuray Uslu piše njegovu priču.

Glumačka ekipa serije uključuje uspešna imena kao što su Didem Inselel, Ulku Hilal Ciftci, Can Kiziltug, Doga Karakas, Atakan Hosgoren, Nazli Cetin, Can Kiziltug, Sebnem Doguril, Mesut Ebuddan Yumaz.

Sa svojom emotivnom pričom, dugo očekivani projekat Donence će uskoro biti na Kanalu D. Datum premijere će biti poznat do kraja ovog meseca.

NOVO - Buce Buse Kahraman o razlozima zbog kojih joj se svidja lik Pelin

By: TV Exposed