Da li Gecenin Ucunda / Na kraju noći zaslužuje više pažnje i bolju gledanost?!

Serija Gecenin Ucunda / Na kraju noći dobija niske ocene, ali ne zaslužuje ovaj nedostatak pažnje i u pogledu priče i glume.

Da li Gecenin Ucunda / Na kraju noći zaslužuje više pažnje i bolju gledanost?!

Foto Credits: Dizilah

Konkretno, publika je imala priliku da vidi koliko je Neslihan Atagul bila uticajna u drami u seriji Sefirin Kizi, ovoga puta sa projektom Gecenin Ucunda / Na kraju noći. Popularna turska glumica, koja u seriji adaptiranoj prema istoimenom romanu Peride Celal tumači lik Macide, u svakoj novoj epizodi sve više dokazuje da je jedna od najuticajnijih ženskih zvezda dramskih priča.

Kada pogledamo komentare na društvenim mrežama, možemo videti da je i publika pogođena ovim nastupom. Niz fanova kaže: „Ne žrtvujte ovu seriju zbog gledanosti. Molim vas, nastavite ovu seriju.” Hoće li Star TV čuti ove glasove koji se dižu sa društvenih medija?

Kadir Dogulu je najavio da postoji želja da se serija nastavi, bar do kraja sezone. Par Kadir Dogulu i Neslihan Atagul okupili su se u istom projektu 8 godina nakon TV serije Fatih Harbiye i očarali svoje fanove. Međutim, niska ocena serije ne deluje fer kada se gleda na kvalitet rada u njihovom novom projektu. Iako se očekuje da serija dobije mnogo bolje ocene, možemo reći da se u ovom trenutku dogodila velika nesreća za Gecenin Ucunda.

Napominjući da priča ove turske serije odlično napreduje, publika željno iščekuje svaku novu epizodu. Iako poruke koje se nižu na društvenim mrežama da nema finala privlače pažnju, sudbina serije još nije jasna…

NOVO - Hayatimin Sansi / Životna šansa postaje pozitivno iznenadjenje sezone?!

By: TV Exposed