Objavljen trejler nove turske serije Kudus Fatihi Selahaddin Eyyubi

Ugur Gunes, koji je impresionirao svojim uspešnim nastupom u TV seriji Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova prošle sezone je osvojio divljenje svojih fanova svojim akcionim TV serijalom pod nazivom Al Sancak, smeštenim u današnji svet.

Objavljen trejler nove turske serije Kudus Fatihi Selahaddin Eyyubi

Foto Credits: IMDB

U novoj sezoni, glumac, koji ovog puta učestvuje u istorijskoj produkciji i prolazi kroz veoma intenzivan radni proces sa akcionim scenama, pojaviće se pred obožavaocima sa sasvim posebnim karakterom.

Priča o velikom komandantu Selahadinu Eyyubiju, koji je spasio i oslobodio Jerusalim od vojske krstaša, uskoro će se upoznati sa publikom na TRT1.

Čini se da ovaj važan projekat privlači pažnju publike u veoma značajnom periodu kada se sagledaju odnosi između Izraela i Palestine. Serija koja prikazuje velike pobede Selahadina Eyyubija imaće snažan uticaj ne samo u Turskoj, već posebno u muslimanskim zemljama.

Težak proces

Očigledna je činjenica da će takva serija, baš usred sukoba između izraelske armije i Palestinaca, napraviti pometnju u međunarodnoj areni.

U ovom trenutku počinje veoma težak proces za Ugura Gunesa.

Ugur Gunes, čije glumačke talente veoma dobro poznajemo, je neko ko može da se nosi sa ovom važnom ulogom i podrazumeva se da će proći kroz veoma poseban proces u svojoj karijeri.

Prvi trejler nove serije TRT 1 Kudus Fatihi Selahaddin Eyyubi, u produkciji Akli Filma, a dizajnirao Emre Konuk, spreman je da na ekranu prikaže priču o velikom komandantu koji je oslobodio Jerusalim.

Uskoro ćemo saznati i datum premijere ovog projekta.

 

NOVO - Pozitivni pomaci za seriju Dilek Tasi / Kamen želja

By: TV Exposed