Pozitivni pomaci za seriju Dilek Tasi / Kamen želja

Još nije sve gotovo za seriju Dilek Tasi / Kamen želja, koja je u početku imala dobru gledanost kada se emitovala na Kanalu D u četvrtak uveče, ali je kasnije u značajnoj meri izgubila podršku publike.

Pozitivni pomaci za seriju Dilek Tasi / Kamen želja

Foto Credits: Internet Haber

Kanal D, koji nema nameru da odustane od projekta, čija se priča odvija osamdesetih godina prošlog veka i govori o periodu velikih poteškoća u Turskoj, postavio je sasvim novu jednačinu pomeranjem serije na sredu.

Serija Dilek Tasi / / Kamen želja, koja je pokazala da bi mogla da bude efikasnija u takmičenju u sredu povećanjem rejtinga na svoj novi dan prošle nedelje, pokazala je pozitivan razvoj sa svojim stopama koje se približavaju proseku i u total kategoriji i u ABC1 grupi.

Obožavaoci TV serije Dilek Tasi pokazali su da im novi dan nije čudan i čak su pokazali više interesovanja, a gledanost se malo popravila.

Novi glumac

Drugi pozitivan razvoj u seriji Dilek Tasi bio je dodavanje Savasa Ozdemira u glumačku ekipu.

Iskusni glumac, kojeg poznajemo po efektnim ulogama, daće značajan doprinos razvoju priče serije.

Savas Ozdemir, koji će se pojaviti pred publikom u osmoj epizodi serije, koja će biti prikazana ove nedelje, daće život liku Kubilaja. Dolazak Kubilaja, koji iznenada izlazi pred Mustafu i daje neočekivanu ponudu, promeniće sve bilanse.

NOVO - Nesrin Cavadzade o novoj seriji Sahane Hayatim / Moj divan život

By: TV Exposed