Nesrin Cavadzade o novoj seriji Sahane Hayatim / Moj divan život

Nesrin Cavadzade, koja je privukla veliku pažnju likom Sahike koju je tumačila u TV seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka i koja je napravila značajan iskorak u svojoj karijeri, morala je rano da napusti ovaj projekat jer je imala nesuglasice sa producentom.

Nesrin Cavadzade o novoj seriji Sahane Hayatim / Moj divan život

Foto Credits: Haberler

Nesrin Cavadzade, koju smo gledali u jednosezonskoj TV seriji pod nazivom Uc Kurus, o kojoj se mnogo pričalo na društvenim mrežama i štampi, sada je izašla pred svoje fanove sa novim projektom pod nazivom Sahane Hayatim / Moj divan život.

Sredom uveče, sada je na ekranu potpuno nova serija u kojoj dominiraju jake i ambiciozne žene. Gledamo Nesrin Cavadzade u liku po imenu Melisa u TV seriji Sahane Hayatim, čija je prva epizoda emitovana u sredu uveče, 1. novembra.

Savršen lik za nju

Nesrin Cavadzade smatra da joj ova uloga veoma odgovara i objašnjava zašto:

“Našla sam da se projekat veoma razlikuje od bilo čega drugog što sam pročitala. Nisam bila ovako uzbuđena od poslednjeg projekta Uc Kurus koji sam igrala.

Posebno sam mislio da je lik Melise koji ću igrati savršen za mene. Odmah sam počela da sanjam šta bih još mogla da dodam svojoj ulozi i kako da je proširim. Mislim da je odatle snaga ovog projekta; tera vas da sanjate, tera vas da se zapitate, tera vas da sa uzbuđenjem čekate sledeću epizodu.”

NOVO - Hilal Altinbilek o novoj seriji i ulozi

By: TV Exposed