Hayat Bugun / Život danas - još jedna serija sredom! Hrabrost ili ludost?!

Iznenadićete se koju novu turksu TV seriju ćemo gledati sredom uveče. Nova serija o doktorima pod nazivom Hayat Bugun / Život danas, koja se željno iščekuje na Show TV-u, počeće svojom prvom epizodom u sredu, 19. oktobra.

Hayat Bugun / Život danas - još jedna serija sredom! Hrabrost ili ludost?!

Foto Credits: Dizilah

Uz učešće serije Hayat Bugun na takmičenju u sredu, bićemo svedoci žestoke borbe za rejting. Nakon što je serija Kurulus Osman veoma dobro započela četvrtu sezonu, gledanost serije O Kiz / Ta devojka emitovane na Kanalu D i produkcije Bir Peri Masali / Bajka televizije Fox počela je da opada. Osim toga, postoji mogućnost problematičnog procesa za seriju Gecenin Ucunda / Na kraju noći, koja je počela da se emituje sa ispodprosečnom gledanošću.

Sa emitovanjem serije Hayat Bugun / Život danas u sredu uveče, 19. oktobra, gledanost će ponovo biti podeljena i nijednoj TV seriji neće biti prijatno sredom uveče, osim serije Kurulus Osman koja ima vernu publiku.

Jer činjenica da će zbog ovakvih ambicioznih i moćnih priča biti podeljena gledanost može da onemogući opstanak nekih produkcija. Na ekranu TV8, u sredu, 19. oktobra, publika će upoznati i novu akcionu seriju pod nazivom Tuzak. Drugim rečima, istog dana počinje da se emituje serija Tuzak, zajedno sa projektom Hayat Bugun.

Činjenica da će dve nove serije ući u rejting konkurenciju pored postojećih, dovešće do velike zabune. Uz 6 efektivnih TV serija na 6 glavnih kanala, one na ekranu čeka težak test izbora. Naravno, ovo će se veoma negativno odraziti na rejting i verovatno značiti brzi kraj za neke projekte..

NOVO - Uraz Kaygilaroglu nakon što je nosio suknju naneo lak za nokte! (FOTO)

By: TV Exposed