Sutra se završava turska serija Duy Beni / Čuj me

Među TV serijama koje se emituju na Star TV-u, projekat Yali Capkini je postigao veliki uspeh. Ipak, treba reći da situacija nije baš svetla za ostale serije.

Sutra se završava turska serija Duy Beni / Čuj me

Foto Credits: Dizilah

TV serija pod nazivom Gecenin Ucunda / Na kraju noći prebačena je sa srede na emitovanje utorkom. S nestrpljenjem se iščekuje da li će promena dana biti pozitivna za projekat Gecenin Ucunda. Star TV, koja je radnim danima u 19 časova dovela dnevni serijal Toprak ile Fidan na čas kada se pretežno emituju vesti, ovim inovativnim korakom nije postigla pozitivne rezultate koje je očekivala. Ocene ove turske serije ne izgledaju dobro.

Podsetimo i da će se nova TV serija Cop Adam sastati sa publikom na Star TV-u u sredu, 23. novembra. Reč je o seriji u kojoj će glumiti Elcin Sangu i Engin Altan Duzyatan. Druga TV serija Star TV-a na dnevnom redu bila je Duy Beni / Čuj me. O omladinskoj seriji, koja je na ekranima od letnjeg perioda, mnogo se pričalo sa njenom upečatljivom pričom i impresivnim scenama. Konačna odluka oko ove serije veoma je rastužila sve fanove. Serija Duy Beni, u kojoj se ističu Rabia Soyturk i Caner Topcu, nažalost, poslednji put će se sastati sa publikom u četvrtak, 17. novembra. Emitovaće se 20. i poslednja epizoda serije.

Jedna od priča koja je Star TV izdvojila na društvenim mrežama je serija Duy Beni. Očekuje se da će ova važna prednost nestati sa finalom serije. Ljubitelji ove turske TV serije nisu zadovoljni ovakvom situacijom, ali se smatra važnim razvojem što je Star TV prenela priču do 20. epizode ​​uprkos niskoj gledanosti. Već smo videli da Star TV ne okleva da ukine svoje i bolje ocenjene serije. U tom smislu, projekat Duy Beni ostaće upamćen kao produkcija koju podržava Star TV.

NOVO - Burcin Terzioglu u novoj seriji

By: TV Exposed