Burcin Terzioglu u novoj seriji

Sjajne vesti za fanove turske glumice Burcin Terzioglu. Glumica će se pojaviti u novoj seriji koja će biti emitovana na digitalnoj platformi BeIN Connect.

Burcin Terzioglu u novoj seriji

Foto Credits: Karar

Burcin Terzioglu koja se poslednji put na TV ekranima pojavila u TV seriji Yalanci / Lažov, nakon otkazivanja ovog projekta nije više želela da radi u TV serijama. Umesto toga, birala je digitalne projekte. Glumica je odbila nekoliko zanimljivih ponuda za uloge u televizijskim serijama, a njen naredni projekat biće prikazan na digitalnoj platformi.

Prema pisanju turskih medija, Burcin Terzioglu se pridružila glumačkoj ekipi nove serije pod nazivom Zehirli Sarmasik / Otrovni bršljan. U pitanju je nova serija koju priprema produkciona kompanija Gold Film, za digitalnu platformu BeIN Connect. Ulogom u novoj seriji Burcin je postala partnerka Onura Tune, što dodatno privlači pažnju javnosti i fanova. Takođe, u glumačkoj ekipi serijie Zehirli Sarmasik je i sjajni Feyyaz Duman. Projekat dakle ima veoma respektabilan glumački kadar koji će predvoditi troje sjajnih glumaca.

Serija Otrovni bršljan će po žanru biti detektivska drama, koja će početi istragom misterioznog ubistva. Pripreme se projekat se nastavljaju a poznato je i to da će na poziciji režisera biti Gokcen Ustan. Scenario za novu digitalnu seriju piše Savas Ecevit Korkmaz.

Da li ćete pratiti ovu novu tursku seriju? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Poslednja šansa za seriju Darmaduman

By: TV Exposed