Murat Unalmis u glavnoj ulozi u novom projektu!

Turski glumac Murat Unalmis pojaviće se u novom projektu, odnosno u glavnoj ulozi u jednom novom filmu. Prenosimo o čemu se radi.

Murat Unalmis u glavnoj ulozi u novom projektu!

Foto Credits: Dizilah

Producent Mustafa Uslu priprema novi film. Radnja filma će doneti priču o životu stvarne istorijske ličnosti, Denizu Gezmisu. Deniza mnogi smatraju turskom verzijom Che Guevare.

Snimanje kadrova na ovom projektu će započeti uskoro, a već je poznato ko će tumačiti glavnu ulogu. Ulogu Deniza Gezmisa u filmu o njegovom životu će tumačiti sjajni turski glumac Murat Unalmis.

Biće to 15 uloga u dosadašnjoj Muratovoj karijeri. Poslednja serija na kojoj je radio je Gokturkler Asyanin Efendileri. Taj projekat u kom je tumačio lik Bagatura se nalazi u postprodukciji i uskoro će biti poznat datum njegove premijere.

Ono po čemu je Murat Unalmis poznat između ostalog je i serija Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova. Odnosno, lik Demira Yamana koji je tumačio u ovom projektu. Pre serije Čukurova pojavio se u TV serijama Deli Gonul, Sevda Kusun Kanadinda, Yer Gok Ask i drugim projektima.

Prvu značajniju ulogu imao je 2007. godine u seriji Sir Gibi. U tom projektu je glumio Mehmeta. Pre nje glumio je Merta u seriji Sohret.

NOVO - Serhat Paril kao Onur u seriji Sadakatsiz / Neveran, Cansu Dere pozitivna!

 By: Milt-TV Exposed