Šta će biti sa serijom Hercai? Evo odgovora

Pojavile su se glasine da će serija Hercai završiti pre vremena. Tačnije, da će scenario biti prepravljen i da će serija imati finale znatno ranije nego što je najavljeno. Treba imati u vidu da se projekat Hercai, ne samo emituje na turskom ATV, već je i u produkciji tog kanala. Prodaja u inostranstvu ide dobro, ...

Šta će biti sa serijom Hercai? Evo odgovora

Pojavile su se glasine da će serija Hercai završiti pre vremena.

Tačnije, da će scenario biti prepravljen i da će serija imati finale znatno ranije nego što je najavljeno. Treba imati u vidu da se projekat Hercai, ne samo emituje na turskom ATV, već je i u produkciji tog kanala. Prodaja u inostranstvu ide dobro, što predstavlja odlične vesti za samu seriju. Vodeći TV kanal u toj zemlji, Panama Telemetro počeo je emitovanje serije Hercai i time dodatno popunio budžet ATV-a.

Bez obzira na nešto niži rejting u Turskoj, serija ima dobar status i dobru prodaju van te zemlje. To je ono što održava seriju i po svemu sudeći pomoći će da serija završi onako kako je najavljeno. Ranije je bilo reči da će finale ovog projekta biti krajem decembra ove godine.

NOVO - Nove turske serije koje počinju u oktobru 2020. godine

By: TV Exposed