Da li je serija Yali Capkini najuspešniji projekat sezone?! Evo šta kažu brojke!

Serijal Yali Capkini ima sjajne rezultate rejtinga. Da li ste znali da se serija više gleda na YouTube-u nego na televiziji?!

Da li je serija Yali Capkini najuspešniji projekat sezone?! Evo šta kažu brojke!

Foto Credits: IMDB

Serija Yali Capkini, koja se emituje na televiziji Star petkom uveče, bila je toliko uspešan projekat da milioni gledalaca više nisu razmišljali šta rade petkom uveče, već su znali šta gledaju. U svakoj epizodi vlada veliko uzbuđenje za seriju, a serija, koja je postigla dvocifrenu gledanost, počinje da se ističe kao najuspešniji projekat ove sezone. Podsetimo, čak i reprize TV serije Yali Capkini koja podiže gledanost Star TV-a, gledaju se više od novih epizoda mnogih serija.

Naravno, tu je i odraz ove situacije na YouTube-u, broj pregleda koji je sve iznenadio. Prva epizoda ove turske serije gledana je više od 15 miliona puta. Drugu epizodu je pogledalo 13 miliona, a treću 14 miliona ljudi. Četvrta, peta i šesta epizoda gledane su po skoro 13 miliona puta. Pored toga, broj pregleda sedme i osme epizode ​​ponovo je bio 14 miliona! Ove brojke rastu i u trenucima dok pišemo ovaj tekst, tako da nemojte da vas iznenade još veći brojevi kada i ako budete proveravali.

Oni koji ne mogu da gledaju seriju na TV ekranu, propuštaju je ili žele da je pogledaju ponovo, sa velikim uzbuđenjem prate sve epizode ​​koje se dele na Youtube-u. Sa ovim velikim uspehom ne samo na televiziji već i na YouTube-u, serija Yali Capkini je sada pokazala da digitalni mediji imaju važnu funkciju u efikasnosti TV serija. Treba napomenuti da televizijski kanali treba da donose odluke o projektima procenjujući ne samo rejting već i stopu gledanosti na digitalnim platformama.

NOVO  - Da li je Can Yaman preterao sa golotinjom u novoj reklami?! (FOTO)

By: TV Exposed