Da li je Can Yaman preterao sa golotinjom u novoj reklami?! (FOTO)

Can Yaman – sjajan glumac i neko ko konstantno privlači pažnju. Uglavnom to budu pozitivne stvari, ali mnogi smatraju da je glumac ovog puta – preterao?!

Da li je Can Yaman preterao sa golotinjom u novoj reklami?! (FOTO)

Foto Credits: Internet Haber

Turski glumac Can Yaman je neko koga mnogi smatraju možda i najatraktivnijim muškarcem na svetu, ili bar u samom vrhu. Zbog toga je često u centru pažnje medija, javnosti i društvenih mreža. Svoj izgled konstantno unapredjuje, redovno i vredno trenira a svoje telo je zaista doveo do savršenstva.

Međutim, u poslednje vreme mnogi smatraju da Can pomalo preteruje sa golotinjom i da čak postaje i vulgaran!

Kao dokaz toga navodi se i nova reklama za poznati brend Dolce & Gabbana, odnosno fotografije i snimci nastali kao promocija ovog brenda a na kojima se nalazi Can. Glumac na društvenim mrežama svakodnevno podeli nekoliko fotografija i snimaka koje je obavio za ovaj brend a na nekima od njih je zaista oskudno obučen, neko bi možda rekao i preko granice ukusa.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Tom temom se bavi i turska štampa, a veliki broj medija kritikuju Yamana zbog ovih objava. Korisnici društvenih mreža u velikoj meri izražavaju svoje nezadovoljstvo, pa se među komentarima se mogu pronaći i rečenice poput: „Poželela sam da ovo nisam videla.“. Objave koje Can Yaman postavlja u poslednje vreme a nastale su kao reklama za brend Dolce & Gabbana mnogi smatraju previše eksplicitnim i čak pomalo vulgarnim.

Za vas koji niste videli o čemu se radi sledi jedna od fotografija za koju se smatra da je preterana i da ne priliči glumcu i promociji brenda. Jedno je ipak sigurno i brend i Yaman su privukli dosta pažnje i kako kažu stručnjaci za marketing – ne postoji loša reklama.

Da li je baš tako prosudite sami... Kako vam se čini Can u ovom izdanju? Da li je preterao? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Priprema se nova turska serija Kasaba / Grad

By: TV Exposed