Ogretmen| Popularne Turske Serije |

Glavni junak serije je Akif Erdem, profesor fizike koji ima nešto drugačije metode nastave. Prva epizoda ove serije je emitovana 4. marta 2020. godine. Producenti serije su Faruk Baihan i Fatih Aksoi. Uloge tumače ovoj seriji tumače Ilker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoglu, Serkan Keskin, Serhat Kılıc. Serija je snimana u Istanbulu a prikazuje se ...

Ogretmen| Popularne Turske Serije |

Glavni junak serije je Akif Erdem, profesor fizike koji ima nešto drugačije metode nastave.

Prva epizoda ove serije je emitovana 4. marta 2020. godine. Producenti serije su Faruk Baihan i Fatih Aksoi.

Uloge tumače ovoj seriji tumače Ilker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoglu, Serkan Keskin, Serhat Kılıc.

Serija je snimana u Istanbulu a prikazuje se na FOX TV.

Radnja serije prati Akif Erdema, koji je profesor fizike i glavni junak priče. On želi da svojim učenicima pruži “lekciju o ljudskosti”. Akif koristi drugačije metode nastave od onih na koji su svi navikli. Za poslednju lekciju, Akif Erdem prvo uzima taoca Srednje škole Kucukapi – razred 12A! Tu dolazi do zapleta, kada Akif upita decu ko je među njima odgovoran za smrt učenika po imenu Ruya Orne?! Postoji samo jedan način i jedan izlaz iz ove situacije- reći istinu! Učenici koji će razumeti Akifa i koji ga vole shvataju važnost toga da budu dobre osobe i na kraju shvataju svoje greške i savladavaju poslednje lekcije uspešno.

Ogretmen

Nova serija, prva epizoda emitovana 4. marta

Ogretmen prikazuje glavnog junaka, profesora fizike koji na nešto drugačiji način uči svoje đake najvažnijim životnim lekcijama. Da li će i na koji način oni to sve shvatiti saznaćemo u epizodama koje slede.

Post By: TVExposed

Prevod uskoro na EXYU jezik: Movtex.Com