Turska Serija – Kefaret | Otkup greha [NOVA SERIJA]

Nova serija u kojoj će glumiti Nurgül Yeşilçay bit će  Otkup greha (tur. Kefaret) u produkciji 25 Filma. Pripreme seta nastavljaju se velikom brzinom, a s druge strane traje i odabir i potraga za glumcima. Vjeruje se da će u pogledu glumaca i likova biti riječ o prilično bogatome projektu. Nakon što se saznalo da ...

Turska Serija – Kefaret | Otkup greha [NOVA SERIJA]

Nova serija u kojoj će glumiti Nurgül Yeşilçay bit će  Otkup greha (tur. Kefaret) u produkciji 25 Filma.

Pripreme seta nastavljaju se velikom brzinom, a s druge strane traje i odabir i potraga za glumcima. Vjeruje se da će u pogledu glumaca i likova biti riječ o prilično bogatome projektu. Nakon što se saznalo da će glavnu žensku ulogu igrati Nurgül Yeşilçay, njezine obožavatelje je počelo zanimati tko će joj biti muški partner. Trenutno po tome pitanju nema konkretnih informacija, ali se govorka da će biti riječ o velikome iznenađenju.

Redatelj serije bit će Selim Demirdelen, a scenarist Mahinur Ergun. Očekuje se da će serija početi na jesen 2020. te se prikazivati petkom uvečer na turskoj televiziji Fox TV. Za sad se zna da će se okosnica serije vrtjeti oko ljubavi i drame.

Nurgül Yeşilçay je jedna od najuspješnijih turskih glumica. 2001. godine upisala je glumačku akademiju na Univerzitetu Anadolija u Eskišehiru, te glumila u nekoliko poznatih i uspješnih serija. Udala se 2004, a razvela 2010. godine, a s bivšim mužem Cemom Özerom ima dvoje djece.

By: TV Exposed