Obožavateljima serije „Učitelj“ nedostaje İlker Kaleli

Poznati glumac İlker Kaleli stekao je popularnost među svim slojevima gledatelja najprije u seriji „Pozraz Karayel“, a nakon toga tri godine nije sudjelovao u televizijskim projektima. Glumac se pojavio u projektu digitalne platforme Dip te seriji The Serpent produkcijske kuće BBC. Što se pak tiče serije „Učitelj“ (tur. Öğretmen) koja se 2020. godine počela prikazivati ...

Obožavateljima serije „Učitelj“ nedostaje İlker Kaleli

Poznati glumac İlker Kaleli stekao je popularnost među svim slojevima gledatelja najprije u seriji „Pozraz Karayel“, a nakon toga tri godine nije sudjelovao u televizijskim projektima. Glumac se pojavio u projektu digitalne platforme Dip te seriji The Serpent produkcijske kuće BBC.

Što se pak tiče serije „Učitelj“ (tur. Öğretmen) koja se 2020. godine počela prikazivati na turskome kanalu FOX, İlker Kaleli ovaj put utjelovljuje jednu potpuno drugačiju ulogu. U kratkome su ga roku zavoljeli svi gledatelji.

Nažalost, samo se su četiri epizode serije u kojoj u glavnim ulogama glume Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin, Serhat Kılıç i Şerif Erol uspjele prikazati prije što je zbog pošasti virusa korona zaustavljeno snimanje. Poznato je da će se ova serija nastaviti prikazivati i sljedeće sezone, budući da je ova bila prilično nesretna i za gledatelje i za glumce.

Obožavatelje İlkera Kalelija zanima hoće li se ove sezone prikazati još novih epizoda, međutim zbog pošasti virusa korone nitko ne može znati točan odgovor na to pitanje.

By: TV Exposed