Turska Serija – Podzemlje epizoda 162

Izdaja izlazi na vidjelo! Kada su se Tufan i Hizir udružili, napokon su se uspjeli riješiti od Altana. Tajni plan koji Hizir nije podijelio ni sa svojim najbližima, jako će uznemiriti Hizir Alija koji je proživio strah od smrti majke i oca. Hizir Ali će misliti da njemu ne vjeruju i da ga se testira ...

Turska Serija – Podzemlje epizoda 162

Izdaja izlazi na vidjelo!

Kada su se Tufan i Hizir udružili, napokon su se uspjeli riješiti od Altana. Tajni plan koji Hizir nije podijelio ni sa svojim najbližima, jako će uznemiriti Hizir Alija koji je proživio strah od smrti majke i oca. Hizir Ali će misliti da njemu ne vjeruju i da ga se testira te će za cijelu ovu situaciju smatrati odgovornim Alparslana na kojega će iskaliti sav bijes.

Nakon Alatana, red dolazi na Nasuha i Fejaza, koji radi s njim. Kako bi se ojačao, Nasuh mora surađivati s Kepelijevima, koji su mu, makar i neizravno, uzeli novac. Zauzvrat za taj novac zajedno će se boriti s protiv Čakirbegova. Što se pak Fejaza tiče, on nastavlja sjediti na dvije stolice. Od te moćne osobe s kojom surađuje dobiva obećanje da će sve obitelji oko njih biti uništene, uključujući i Čakirbegovu.

Djelujući prema svojim predviđanjima, Alparslan želi sve koji su u opasnosti poslati u sigurno područje. Razlog će se te odluke jako bolno shvatiti i dok ne prođe puno vremena. S druge strane, Tipi i Rafet počeli su pratiti Fejaza. Uhvate ga nakon susreta s Nasuhom i predaju Hiziru koji će donijeti konačnu odluku o njemu. Fejaz će misliti da će priznavanjem da je izdajica moći popraviti situaciju te i pod cijenu smrti svoga sina, neće reći istinu.

By: TV Exposed