Turska serija – Život je ponekad sladak epizoda 22

Džerah je sučio Savdžu Tamera i Hajat kako bi Hajat rekao pravu istinu, međutim situacija se ne raspliće kako je on mislio da hoće. Jedan glazbeni producent poziva Zejnep i Onura da odrade probno snimanje. Međutim kada taj isti producent kasnije pozove Zejnep da dođe sama, njezino uzbuđenje splahne. Sevda se naljuti na Koraja koji ...

Turska serija – Život je ponekad sladak epizoda 22

Džerah je sučio Savdžu Tamera i Hajat kako bi Hajat rekao pravu istinu, međutim situacija se ne raspliće kako je on mislio da hoće.

Jedan glazbeni producent poziva Zejnep i Onura da odrade probno snimanje. Međutim kada taj isti producent kasnije pozove Zejnep da dođe sama, njezino uzbuđenje splahne.

Sevda se naljuti na Koraja koji se želi upoznati s njezinom majkom. I dok je Hajat na primjeru spremna djeci pokazati koliko su ovisini o mobitelima, svi - a najviše Emoži - suportstavljaju se toj ideji.

Birtanem sazna da ju Šerif nije upoznao s vlastitom, već Nadirovom majkom. Ebru se okoristi od situacije da Burak pokušava ponovno osvojiti Gozdeino srce.

Naši pokušavaju uhvatiti misterioznoga lopova koji se pojavio u školi. I dok Džerah želi da Hajat sazna pravu pozadinu događaja, Tamer se sprema organizirati novu igru.

By: TV Exposed