Turska serija – Karadağlar epizoda 11

Halit Karadag svjestan je koliko mu problema može stvoriti izgubljeni rokovnik te sumnja na sve oko sebe osim na Gulhajat. Odlazi svoj svojoj djeci te svima, jednome po jednome, objašnjava da će ako se rokovnik ne pronađe izgubiti sve svoje bogatstvo te, shodno tome, nijednome od njih neće moći ostaviti ikakvo nasljeđe. Istovremeno se Gulahajat ...

Turska serija – Karadağlar epizoda 11

Halit Karadag svjestan je koliko mu problema može stvoriti izgubljeni rokovnik te sumnja na sve oko sebe osim na Gulhajat.

Odlazi svoj svojoj djeci te svima, jednome po jednome, objašnjava da će ako se rokovnik ne pronađe izgubiti sve svoje bogatstvo te, shodno tome, nijednome od njih neće moći ostaviti ikakvo nasljeđe.

Istovremeno se Gulahajat i Džemal dogovore da će Gulhajat pokušati pomoći oko pronalaska Džemalove majke. Koristeći Džemala Gulhajat pošalje do Halit jednu stranicu rokovnika te traži veliku svotu novca.

Zuhal koja pokušava biti „omiljena“ kći Halita Karadaga, slijedi Gulalija te pokušava shvatiti ima li nešto između njega i Gulhajat te - makar i ne želeći to - naposljetku Halitu da pogrešnu informaciju. Halit pak onda napadne Zuhal.

Gulaliju je Gulahajat rekla da se više ne želi viđati snjim, a kako bi ju učionio ljubomornom, on kući dovede Džemile i Senihu, Marikine kćeri.

By: TV Exposed