Turska Serija – Kradljivac Srca | Gönülçelen epizoda 15

Nakon što mu Saime sve ispriča, Murat ostaje potpuno šokiran. Tijekom puta Saime nastavlja pričati. Burhan kaže djeci da idu u Bugarsku, međutim ne čini se da će itko od njih prihvatiti novonastalu situaciju. Zaustave se na jednoj benzinskoj postaji blizu granice. Dok ga otac ne vidi, Kadir izađe na glavni put, zaustavi automobil te ...

Turska Serija – Kradljivac Srca | Gönülçelen epizoda 15

Nakon što mu Saime sve ispriča, Murat ostaje potpuno šokiran.

Tijekom puta Saime nastavlja pričati. Burhan kaže djeci da idu u Bugarsku, međutim ne čini se da će itko od njih prihvatiti novonastalu situaciju. Zaustave se na jednoj benzinskoj postaji blizu granice. Dok ga otac ne vidi, Kadir izađe na glavni put, zaustavi automobil te se vrati za Istanbul.

Murat na putu vidi Kadira na putu te potom zajedno vrate na benzinsku stanicu. Burhan i Saime susreću se nakon puno godina po prvi put, a Murat drži situaciju pod kontrolom. Svi si nešto obećaju... Murat uspije uvjeriti sve da se vrate. Murat s Leventom podijeli svoje osjećaje, kaže koliko cijeni Hasret te koliko ju želi usrećiti, međutim Levent uvjeri Murata da se drži podalje od Hasret.

Približava se veliki koncert tako da se pripreme nastavljaju u punom jeku, isto kao i Hasretina preobrazba. Frizura, šminka i kostimi koje će odijenuti na sceni... Levent je stalno uz hasret. Burahn i Salih se sporazume. Salih ponudi Burhanu kuću i novca koliko će mu biti dovoljno do kraja života. Jedina stvar koju Burhan treba napraviti je spriječiti Hasret da ne nastupi i pokupiti se zajedno s djecom.

Hasret kaže Džihanu što joj je najveći san, a Džihan se onda ne uspije suzdržati pred njom te joj otkrije neke tajne. Hasret donese jednu iznenadnu odluku.

By: TV Exposed