Serija Zakletva se privremeno oprašta od malih ekrana

Rado gledana serija Zakletva koja se prikazuje na turskome Kanalu 7 završit će prikazivanje druge sezone u petak 8. maja 245. epizodom. Iako su planovi bili drugačiji pa se očekivalo da će serija završiti 19. juna, produkcija je zbog izvanrednih uvjeta koji su nastali uzrokovani pošašću koronavirusa odlučila emitiranje prekinuti ranije. Produkcijska kuća obratila se ...

Serija Zakletva se privremeno oprašta od malih ekrana

Rado gledana serija Zakletva koja se prikazuje na turskome Kanalu 7 završit će prikazivanje druge sezone u petak 8. maja 245. epizodom.

Iako su planovi bili drugačiji pa se očekivalo da će serija završiti 19. juna, produkcija je zbog izvanrednih uvjeta koji su nastali uzrokovani pošašću koronavirusa odlučila emitiranje prekinuti ranije.

Produkcijska kuća obratila se gledateljima i poručila:

„Zbog pošasti pandemije koronavirusa, prikazivanje posljednje epizode koje je bilo planirnano za 19. jun neće biti izvedeno tada. Želimo napomenuti da smo zbog toga i mi tužni, barem koliko i vi.

Kako bi epizoda došla na male ekrane, radi nevjerojatna ekipa od oko stotinu ljudi. Zahvalni smo velikoj obitelji „Zakletve“ koja je tijekom dvije sezone pomagala da gledateljima ispričamo našu priču.“

Još od početka ove godine potvrđeno je da će se snimati i nova sezona, tako da ćemo nastavak serije gledati od septembra.

By: TV Exposed