Glumac iz serije Aziz sa Muratom Yildirimom u novom projektu

Serija Aziz, koja je emitovana na kanalu Show TV, dobila je odobrenje za drugu sezonu u poslednjem trenutku i ekipa će se ponovo okupiti krajem avgusta i krenuti sa snimanjem. Nakon finalne epizode sezone, neki od glumaca se odmaraju, dok su drugi u novim pripremama za nove projekte.

Glumac iz serije Aziz sa Muratom Yildirimom u novom projektu

Foto Credits: Haberler

Murat Yildirim će takođe biti na snimanju filmske verzije knjige Yer Eksi Iki / Mesto minus dva, koju je napisao Hakan Evrensel, čije snimanje se očekuje uskoro. Dok su pripreme za film Yer Eksi Iki dolazile u završnu fazu, prošlomesečne vesti su se odrazile na to da je Murat imao zahtev da Simay Barlas učestvuje u ovom projektu.

Simay Barlas, koja je imala veoma dobar proboj sa likom Efnan u seriji Aziz, takođe je uhvatila dobru energiju sa Muratom, sa kojim je delila glavnu ulogu. Postojala je mogućnost da dvoje glumaca budu zajedno u novom filmu, ali još uvek nema potvrde o tome.

Međutim, Eren Hacisalihoglu, koji je tumačio lik Kenana u TV seriji Aziz, biće zajedno sa Yildirimom na snimanju novog projekta. U efektnim ulogama će učestvovati i Ilker Aksum i Sahin Kendirci, koji su imena koja su odlučna da učestvuju u filmu. Murat Yildirim, koji će glumiti komandira policijske stanice u liku kapetana Tajfuna, sa velikim uzbuđenjem čeka svoju novu ulogu.

Film, koji će se fokusirati na životne priče jednog komandanta, novinara i električara, doneće i novu perspektivu u atmosferu jugoistočne Anadolije u periodu kada se osećao terorizam.

Eren Hacisalihoglu i Murat Yildirim, koji će tumačiti ulogu podoficira Oktaya, takođe će imati mnogo zajedničkih scena u priči.

NOVO - Glumačka ekipa serije Ah Nerede je sve jača

By: TV Exposed