Ima nade za nastavak serije Dolina Vukova / Kurtlar Vadisi?!

Stigle su nove vesti o seriji Dolina Vukova. Ponovo se javila nada da će serija biti nastavljena novom sezonom.

Ima nade za nastavak serije Dolina Vukova / Kurtlar Vadisi?!

Foto Credits: Sabah

Prema informacijama iz turske štampe, mnogi bi voleli da serija Kurtlar Vadisi / Dolina vukova. Reč je o jednoj kultnoj seriji i svaka vest o njoj bude veoma zapažena. U poslednjih nekoliko dana se pojavila priča da bi jedan od likova iz serije mogao da dobije zasebnu priču a da bi njega mogao da tumači Oktay Kaynarca.

Ta priča baš i nema osnova, s obzirom da je pomenuti lik u radnji serije Dolina Vukova ubijen. Čini se da su novinari bili na tragu informacije jer nešto se ipak “kuva”. Postoje nagoveštaji da bi serija mogla da ponovo “oživi”. Ipak za sada su sve to samo nagoveštaji i nema pouzdanih informacija na tu temu. Vest o tome preneo je i Sina Kologlu. Poznati novinar je rekao da ima nekih najava za nastavak te turske serije, ali da ništa ne može da obeća.

Sina se dotakao i teme vezane za serije EDHO i Oktaya Kaynarcu. Prema njegovim informacijama, Oktay je na sve načine pokušavao da se serija Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz zadrži u etru i opstane. Ipak, pokušaji nisu urodili plodom. Ta turska serija je završena nakon šest veoma uspešnih sezona…

NOVO - Bade Iscil ipak bez novog posla

 By: Milt-TV Exposed