Elcin Sangu potvrdila da će glumiti u seriji Cop Adam | Krupije

Elcin Sangu je dala novi intervju turskim medijima. U njemu je rešila sve dileme oko njenog budućeg posla.

Elcin Sangu potvrdila da će glumiti u seriji Cop Adam | Krupije

Foto Credits: Haberler

Turska glumica Elcin Sangu ima veliku bazu fanova. Svi oni sa velikim nestrpljenjem očekuju da svoju omiljenu glumicu ponovo gledaju na TV ekranima. Ta želja će im biti ispunjena, a to je potvrdila i sama Elcin u novom intervjuu. Kao što je i bilo najavljeno, Sangu će se pojaviti u novoj televizijskoj seriji pod nazivom Cop Adam | Krupije.

Sangu je u novom intervjuu istakla da će ova serija početi sa emitovanjem do kraja godine. Preciznije informacije će biti poznate uskoro. Biće to šesnaesti projekat u karijeri ove sjajne turske glumice. Poslednja serija u kojoj se Elcin pojavila bila je Yalancilar ve Mumlari | Lažovi i sveće.

Od ranije je poznato da ova serija predstavlja ekranizaciju još jedne knjige Gulseren Budayicioglu, što dodatno raduje fanove turskih serija. Jednostavno, po knjigama gospodje Budayicioglu su već nastale mnoge uspešne serije. Ono što se takodje zna je to da će glavnu mušku ulogu u novoj seriji tumačiti Engin Altan Duzyatan. Tako da ćemo kao glavni glumački par u seriji gledati Engina i Elcin Sangu.

Kako se vama čini ovaj sada potvrdjen par u seriji Cop Adam | Krupije. Pišite nam u komentarima.

NOVO - Teskilat ponovo najgledaniji, porast i za Yargi

By: TV Exposed