Prve kritike za seriju Adim Farah / Zovem se Farah

Serija Adim Farah / Zovem se Farah stvorila je novu situaciju na takmičenju u sredu uveče i uspela da privuče brojnu publiku.

Prve kritike za seriju Adim Farah / Zovem se Farah

Foto Credits: IMDB

Očekivalo se da će serija Adim Farah / Zovem se Farah koja je okupila Demet Ozdemir i Engina Akyureka eksplodirati u gledanosti, ali se to za sada nije dogodilo. Ipak, obećavajuća je situacija za budućnost da je serija postigla bolje rezultate u drugoj epizodi u odnosu na prvu epizodu.

U seriji Adim Farah postoji uzbudljiva priča, drugačiji zaplet i scene koje privlače publiku. Sporedni likovi serije su takođe jaki i sigurni smo da će priča svakog od njih uskoro biti otkrivena još više. Međutim, počele su da stižu značajne kritike serije.

Postoje neke tačke na koje skreće pažnju TV kritičar Sina Kologlu, posebno na samom mestu priče. Iako je još rano za sveobuhvatnu procenu nakon druge epizode ​​serije, prema Kologluu, izgleda da postoji problem u održavanju integriteta priče.

Čak i ako postoji problem integriteta priče, razmišljanja o dvoje glavnih glumaca na društvenim mrežama pokazuju koliko su u harmoniji jedno sa drugim, a očekuje se da će to imati veoma pozitivan efekat na seriju. Drugim rečima, čini se da će za uspeh biti efikasna ne samo priča već i glavni glumci.

Serija je puna klišea?!

Sina Kologlu, u svojoj poruci objavljenoj na društvenim mrežama, kaže sledeće o integritetu priče: „Objavljen je drugi deo serije Adim Farah. Dešavanja idu sama i postoji problem u obezbeđivanju celine. Farah i Tahir Lekesiz imaju priču, čini se da drugi likovi pokušavaju da ih sustignu.”.

Navodeći da je serija puna klišea, Sina Kologlu smatra da scenario nije toliko jak. Učinak ove turske serije u prvoj epizodi bio je ispod očekivanja, što je privuklo pažnju svih. U drugoj epizodi je došlo do izvesnog poboljšanja, ali ova situacija nije dovoljno jaka da dovede seriju Adim Farah / Zovem se Farah na prvo mesto u sredu uveče kada je u pitanju rejting.

View this post on Instagram

A post shared by Adım Farah (@adimfarahdizi)

NOVO - Harmonija Tatlituga i Sarikaye u seriji Aile oduševljava mnoge!

By: TV Exposed