Pad gledanosti serije Camdaki Kiz, Mahkum se i dalje dobro drži

Juče su emitovane četiri nove epizode turskih serija. Analiziramo ukratko rezultate gledanosti koje su ostvarile.

Pad gledanosti serije Camdaki Kiz, Mahkum se i dalje dobro drži

Foto Credits: IMDB

Serija Camdaki Kiz je doživela pad u sve tri kategorije. Kao razlog za to navode se ili pojava moćnog konkurenta ili scenario koji je previše razvučen, pa se to ne dopada gledaocima. Total rejting je iznosio 7.62, što je niže za 0.77 u odnosu na prošlu epizodu. U kategoriji AB rezultat je bio manji za 0.82 i iznosio je 8.95. U ABC kategoriji brojka je bila 9.33, niža za 0.63 u odnosu na epizodu 14 druge sezone.

Serija Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova je pala u total kategoriji, ali je zabeležen rast u AB kategoriji. Brojke koje ostvaruju im donose miran završetak aktuelne sezone ali verovatno i kraj same serije.

Serija Mahkum / Zatvorenik koja je oduševila u startu je zabeležila blagi pad u total kategoriji ali u AB kategoriji je zabeležen značajan porast i to za 0.78. Total rejting druge epizode ovog projekta je iznosio 6.22, AB 6.94 a ABC 7.07.

Serija Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana nastavlja da brine svoje kreatore i ljude koji rade na projektu. Serija ima i dalje dobar rejting, iznad 6, ali on i dalje pada. Tako da je u total kategoriji rejting bio niži za 0.92 u odnosu na prošlu epizodu i iznosio je 6.28. U AB kategoriji rejting je pao za 0.84 i bio je 6.09 a u ABC je iznosio 6.56 što  je pad za čak 1.33.

Sve serije četvrtkom beleže rezultate zbog kojih neće biti prekinute pre vremena. Ostaje samo pitanje koji od ovih projekata će biti dovoljno uspešan da izbori novu sezonu.

NOVO - Današnja slavljenica je Aslihan Guner

 By: Milt-TV Exposed