Berguzar Korel i serija Dugum na ekranima već ovog meseca!

Berguzar Korel se vraća na ekrane već za manje od dve nedelje. Evo i do sada poznatih informacija. Od ranije je poznato da Berguzar Korel radi na novom projektu, tačnije novoj seriji.

Berguzar Korel i serija Dugum na ekranima već ovog meseca!

Foto Credits: Haberler

U pitanju je projekat pod nazivom Dugum, koji će biti emitovam na digitalnoj platformi Amazon Prime. Za samu premijeru ove nove serije nećemo čekati dugo.

Serija Dugum će biti emitovana 23. februara na ovoj platformi. Režiser projekta je bio Can Ulkay, a scenario su pisali Arman Guvenc, Nazli Sunlu i Hilal Yildiz.

Berguzar Korel tumačiti glavnu ulogu, a pored nje tu su i Caner Cindoruk, Serkan Altunorak, Ibrahim Selim i Kaan Mirac Sezen. Dakle, veoma respektabilna glumačka ekipa.

Radnja serije

Neslihan Turhan (koju tumači Berguzar Korel), koja je svojom iskrenošću postala svačija miljenica, poznata je reporterka na vrhuncu karijere, koja prezentuje program „Tek Gercek” u kome se govori o dosijeima o nestalim osobama i ubistvima. Neslihanin svet, izgrađen na poštenju i pravdi, okreće se naglavačke kada je njeno jedino dete, Can, optužen za ubistvo njene prijateljice Lejle. Tako što štiti svog sina, rastrgana između obezbeđivanja da istina izađe na videlo, Neslihan je suočena sa najvažnijom odlukom u svom životu, hoće li krenuti na Lejlinog ubicu na račun zatvaranja svog sina?

Za produkciju ove turske serije su zadužene kompanije OGM Pictures i Saran Media.

Tu je i pomenuta video najava ove nove serije zbog koje je Berguzar Korel promenila svoj imidž. Kako vam se čine Berguzar u ovakvom izdanju i sama najava serije? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Can Yaman smršao 10 kilograma zbog nove uloge (FOTO)

By: TV Exposed