Serija Yargi – retki su muškarci kao Ilgaz!

Turska serija Yargi / Presuda je za kratko vreme ušla u srca velikog broja gledalaca. Projekat se zaista izdvaja od ostalih, a o jednoj stvari se sve više priča i piše.

Serija Yargi – retki su muškarci kao Ilgaz!

Foto Credits: IMDB

Serija Yargi nastavlja da oduševljava fanove neobičnom zaokretima u radnji. Svi koji gledaju ovaj projekat ipak posebno izdvajaju jednu stvar. To je ponašanje glavnog lika Ilgaza, tačnije njegov odnos prema ženi koju voli. Kako se navodi, Ilgaz podržava voljenu osobu i veruje u nju više nego ona sama.

To je primer kakav treba da slede svi muškarci. Takvih likova jednostavno nema dovoljno na TV ekranima. Lik Ilgaza zaslužuje sve pohvale i dobija sve veći broj pozitivnih kritika.

Ilgaza Kayu u seriji Yargi tumači Kaan Urgancioglu. Njegovu voljenu, Ceylin glumi sjajna Pinar Deniz i njih dvoje su zaista sjajan par na sceni. Prosto je uživanje gledati saradnju ovo dvoje istinskih umetnika. Serija će dobiti još jednu sezonu za koju su pripreme tek otpočele. Pored njih dvoje u seriji glume Mehmet Yilmaz Ak, Huseyin Avni Danyal, Ali Seckiner Alici, Zeyno Eracar, Ugur Aslan i Ece Yuksel.

Serija Yargi / Presuda je imala svoju premijeru 19. septembra 2021. godine. Ceo projekat se radi u produkciji kompanije Ay Yapim.

NOVO - Mehmet Akif Alakurt – da li se sećate ovog turskog glumca?!

 By: Milt-TV Exposed