Mediji razbesneli Ezgi Molu!

Turski mediji preneli su nove informacije vezane za čin venčanja glumice Ezgi Mole i njenog voljenog Mustafe Aksakallija. Mediji su iznenađeni time što je par odlučio da iskoristi narednu kraću pauzu u snimanju serije Masumlar Apartmani da bi se venčao. Odnosno, iznenadila ih je ishitrenost te odluke. Da Ezgi i Mustafa planiraju brak nije novost. ...

Mediji razbesneli Ezgi Molu!

Turski mediji preneli su nove informacije vezane za čin venčanja glumice Ezgi Mole i njenog voljenog Mustafe Aksakallija.

Mediji su iznenađeni time što je par odlučio da iskoristi narednu kraću pauzu u snimanju serije Masumlar Apartmani da bi se venčao. Odnosno, iznenadila ih je ishitrenost te odluke. Da Ezgi i Mustafa planiraju brak nije novost. Par je trebao da se venča u septembru, ali je epidemija to sprečila. Odložili su venčanje i tada tvrdili da ne žure nigde sa tim da formaziluju svoju vezu. Nagla promena odluke, i želja da se venčaju što pre je moguće navela je novinare da posumnjaju da je Ezgi u drugom stanju.

Glumica je nakon takvih natpisa u medijima bila veoma ljuta i iznervirana. Ona je na svom zvaničnom Instagram profilu demantovala te priče, rekla da je u pitanju velika laž i nepristojnost pripadnika medija.

NOVO - Berk Oktay – Hvala lekarima!

By: TV Exposed