Ersoy Guler na nekoliko projekata u narednom periodu

Reditelj Ersoy Guler je veoma tražen i cenjen u Turskoj. U prilog tome govore i nekoliko novih projekata na kojima će raditi u narednom periodu.

Ersoy Guler na nekoliko projekata u narednom periodu

Foto Credits: Haberler

Ersoy Guler ima veoma zgusnut raspored. U narednih nekoliko meseci će raditi na tri televizijska filma za Show TV. Jedan od njih nosi naziv Sen ve Ben ili u prevodu Ti i ja.

Nakon toga počeće rad na novoj seriji koja nosi naziv Gece ve Gunduz, odnosno Dan i noć. Snimanje ove serije će biti van Istanbula. Nakon završetka radova na tom projektu, Ersoy će raditi na još dva filma, ali to tek kroz nekoliko meseci. Ugovori su već potpisani ali jednostavno zbog drugih poslova sve je na čekanju. Dakle, u pitanju je veoma dobro ispunjen kalendar za ovog reditelja, što je samo potvrda njegovog dobrog rada.

U prilog tome koliko je Ersoy Guler dobar u svom poslu najbolje govore njegovi prethodni projekti. Guler je bio reditelj serija Kuzey Yildizi, Yeni Gelin, Ask Yeniden a do nedavno je radio na seriji Icimizden Biri. U dosadašnjoj karijeri kao režiser se pojavio u osamnaest različitih projekata.

Kao scenarista je radio na pet serija i četiri filma. Napisao je priču i kompletan scenario za seriju Icimizden Biri, dok je napisao priču za sve epizode serije Kuzey Yildizi Ilk Ask i scenario za dve epizode ove popularne turske serije. Pisao je scenario i za serije Yeni Gelin, Meleklerin Aski i Ask Yeniden. Na filmovima Sag Salim i Sag Salim2: Sil Bastan bio je producent, reditelj i scenarista.

NOVO - Završeno snimanje turske serije Kibris Zafere Dogru

 By: Milt-TV Exposed