Poznat datum početka nove turske serije Cop Adam

Turska serija Cop Adam je dugoočekivani projekat i publika je u velikom iščekivanju zbog ove serije Star TV-a.

Poznat datum početka nove turske serije Cop Adam

Foto Credits: DiziCentral

Konačno je sa Star TV-a data izjava i potvrdjen dan i datum emitovanja serije. U glavnim ulogama ovog projekta su Engin Altan Duzyatan i Elcin Sangu, a seriju Cop Adam su napisali Melek Gencoglu i Su Ersoz, inspirisani pričom Gulseren Budaicioglu.

Dugo očekivana nova serija Cop Adam sastaće se sa publikom u sredu, 23. novembra. Yagiz Alp Akaydın je u rediteljskoj fotelji ove nove turske TV serije, koji producira kompanija OGM Pictures. Slogan serije krije se u sledećim rečima: „Dok ne pretvorite svoju podsvest u svest, ona će usmeravati vaš život. I to ćeš nazvati sudbinom…”.

Novi trejler serije Cop Adam takođe je bio prilično impresivan. Zasnovan na priči iz stvarnog života, priča će doneti uzbudljivu radnju; To je priča o Tameru i Peri, prepuna tajni, koji se susreću na neobičan način i zarobljeni u opasnoj igri. Ostali glumci u TV seriji Cop Adam u kojoj glume Engin Altan Duzyatan i Elcin Sangu su sledeći:  Sedef Avci, Fusun Demirel, Salih Kalyon, Elcin Afacan, Ali Yogurtçuoglu. Tu su još i Hulya Sen, Cankat Aydos, Busra Cam, Seyda Terzioglu, Gulizar Nisa Uray, Eylul Ugan i Sinan Albayrak.

Cop Adam će u sredu, 23. novembra, dočekati publiku na Star TV-u. Tu  je i pomenuti trejler prve epizode.

NOVO - Engin Akyurek oduševio fanove - Postaješ mladji! (FOTO)

By: TV Exposed