Engin Akyurek oduševio fanove - Postaješ mladji! (FOTO)

Glumac Engin Akyurek došao je na ekrane sa TV serijom Sefirin Kizi / Ambrasadorova ćerka na Star TV-u pre nekoliko sezona.

Engin Akyurek oduševio fanove - Postaješ mladji! (FOTO)

Foto Credits: Haberler

Glumac, koji je nedostajao mnogim sa svojom novom TV serijom, do izražaja je došao serijom Kacis / Bekstvo koja je snimana za Disney plus. Pored glavne uloge u prvoj originalnoj turskoj seriji Disney plusa, koja je počela da se emituje u Turskoj u junu, Engin Akyurek je preuzeo i drugačiji rizik u pogledu svoje profesije i uzbuđenja zbog činjenice da priča pripada njemu.

Međutim, projekat Kacis je doneo veliki uspeh Enginu Akyureku, kao veoma cenjena serija, i u glumačkom i u pripovedačkom smislu, u smislu da je projekat koji je naišao na dobar prijem kod publike i kritike. Komplimenti Enginu Akyureku od njegovih fanova su se ređali!

Engin Akyurek, koji ima mnogo fanova u inostranstvu, kao i u Turskoj, s vremena na vreme očarava svoje fanove svojim objavama na društvenim mrežama. Deljenje glumca, koji je na svom Instagram nalogu postavio pozu sa crnom košuljom i pantalonama, za kratko vreme je dobilo hiljade lajkova i komentara.

Dok su komentari mnogih njegovih obožavatelja „Postaješ mlađi“ skrenuli pažnju na deljenje zgodnog glumca, koji ima 1,4 miliona pratilaca na Instagramu, neki od njegovih pratilaca su pitali da li će biti snimljena druga sezona serije Kacis / Bekstvo. Za sada nije poznat odgovor na to pitanje.

NOVO - Promena dana emitovanja turske serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći

By: TV Exposed