Dobar start serije Adim Farah / Zovem se Farah

Sinoć je emitovana prva epizoda nove turske serije Adim Farah / Zovem se Farah. U pitanju je turski rimejk serije The Cleaning Lady, čiji orginalni scenario potiče iz Argentine.

Dobar start serije Adim Farah / Zovem se Farah

Foto Credits: DiziCentral

Glavne uloge u ovom projektu preuzeli su Demet Ozdemir i Engin Akyurek. Prva epizoda emitovana je sinoć na kanalu Fox TV i imala za prvu epizodu sasvim dobre rezultate rejtinga.

Ostvaren je total rejting od 3.94. U kategoriji AB je zabeležen rezultat od 4.51. U ABC1 kategoriji brojka je iznosila 4.37. Utisci o radnji serije Adim Farah / Zovem se Farah su dobri, gledanost sasvim solidna i svi se nadaju da smo dobili novu, kvalitetnu seriju na duže staze.

Sjajna glumačka postava

Možemo reći da postoji sjajna glumačka ekipa serije Adim Farah sa svojim izuzetnim glumcima kao što su Ali Surmeli, Firat Tanis, Mustafa Avkiran, Senan Kara, Lale Basar, Oktay Cubuk, uz glavne glumce Demet i Engina.

Firat Tanis je jedno od najupečatljivijih imena u ovoj postavi. Shvativši koliko dobro odgovara liku Mehmeta Kosanera kojeg igra, od prve epizode, obožavaoci serije su još jednom bili zadivljeni sposobnošću igranja uloga popularnog glumca.

Mehmet Kosaner, koji je od detinjstva bio primoran na sopstvenu sudbinu, bolno je izgubio porodicu i usvojen je. Nazivajući Orhana Kosanera, koji ga je odgajao, svojim ocem i sanjajući da postane policajac poput njega, Mehmet je na kraju postao uspešan nadzornik.

I Firat Tanis tako dobro pristaje ovoj ulozi da ne postoji niko ko ne veruje da je policajac, od načina na koji se lik oblači do izraza lica.

Za početak vrlo dobro i sve pohvale za Firata i naravno seriju Adim Farah / Zovem se Farah.

NOVO - Serija Yurek Cikmazi / Slomljeno srce će u novoj epizodi u potpunosti opravdati naziv!

By: TV Exposed