Serija Yurek Cikmazi / Slomljeno srce će u novoj epizodi u potpunosti opravdati naziv!

U seriji Yurek Cikmazi / Slomljeno srce koja se emituje na ekranu TRT1 utorkom uveče, i dalje se priča sa  impresivnom pričom i uspešnim glumačkim nastupima.

Serija Yurek Cikmazi / Slomljeno srce će u novoj epizodi u potpunosti opravdati naziv!

Foto Credits: IMDB

Posle Mehmeta Aslantuga, Selen Ozturk se ovog puta pridružila glumačkoj ekipi serije. Ozturk, koji će tumačiti ženski lik po imenu Kader, koju je Yilmaz upravo upoznao, čini se da izaziva važan dogadjaj u priči serije.

Obožavaoci Alpa Navruza i Irem Helvacioglu nose bol u srcu onoga što se dogodilo između Halila i Zeynep. Scenaristi serije sprovode proces u skladu sa imenom Yurek Cikmazi / Slomljeno srce. Vreme je da se donese odluka za Zeynep, koja je Halila uhvatila na mestu gde se borio.

Nova, uzbudljiva epizoda

U 14. epizodi serije Yurek Cikmazi došlo je do potpunog prekida. Priča će sada biti bačena u drugom pravcu i efekti odluke Zeynepinog lika će se osetiti u narednim epizodama. U 15. novoj epizodi, koja će biti prikazana u utorak, 7. marta, Zeynepine reči pokazuju da su scenaristi započeli novi proces:

„Kako sam te videla večeras? Čak me i pogled na tvoje lice boli. Kako si mogao da uradiš tako nešto sebi?".

Možda je bilo trenutaka kada je Alp Navruz pokazivao svoje mišićavo telo i obožavateljima se dopao njegov čvrst izgled, ali odraz ovoga u Zeynep će biti veoma oštar u priči. Uz priznanje Alija Fuata Halilu da je Zeynepin otac, možemo reći da će 15. epizoda serije biti veoma uzbudljiva. Šta će Halil, a šta će Zeynep odlučiti? Stvari se ne završavaju.

Sledeće reči, koje pristaju nazivu serije Yurek Cikmazi, takođe pokazuju Zeynepinu odlučnost:

„Da li ste me pitao kada si to radio a osećala sam da imam slomljeno srce? Jesam li ti rekla da prestaneš?".

NOVO - Can Yaman i njegova partnerka iz nove serije privlače sve više pažnje

By: TV Exposed