Gokberk Demirci je unapredio seriju Uc Kiz Kardes | Tri sestre

Za poznatog glumca Gokberka Demircija, projekat serije Uc Kiz Kardes | Tri sestre koji se emituje na Kanalu D bio je dobar izbor u smislu samousavršavanja.

Gokberk Demirci je unapredio seriju Uc Kiz Kardes | Tri sestre

Foto Credits: Internet Haber

Serija, koja je snimana u Ajvaliku, dobila je novogodišnju pauzu.

Gokberk Demirci, koji je glumio i glumi u ovoj TV seriji zajedno sa Ozgu Kayom i Berkerom Guvenom, odmah je pokazao razliku u projektu u koji je učestvovao 2023. godine.

Nakon što se lik Kartala pridružio priči, priča u seriji postala je još zanimljivija.

Snimanje u Ajvaliku je drugačije iskustvo za poznatog glumca. Gokberk Demirci, koji je nekoliko puta ranije bio odsutan od kuće, odnosno izvan Istanbula, zbog filmova, prvi put je bio van grada zbog dugotrajnog posla kao što je TV serija.

Pauza od 10 dana

Glumac, koji se vratio u Istanbul na desetodnevnu novogodišnju pauzu i ispunio svoju čežnju, rekao je da je veoma srećan što je kod kuće.

Gokberk Demirci je dao sledeću izjavu:

„Mi smo u Ajvaliku, imamo pauzu za novogodišnju noć. Oko 10 dana. Provešću vreme u Istanbulu i vratiću se. Prvi put će ova godina proći bez planiranja. Nisam osoba koja planira. Sve je u redu. Srećan sam kod kuće. Radimo van grada. Ovo mi je prvi posao u TV serijama van grada, već sam snimao filmove. Već neko vreme je kućni režim, veoma je mirno i tišina je lepa. Moja kuća, moj pas, ne mogu da ga uzmem. U međuvremenu, to je za mene bilo ispunjenje sa čežnjom.”.

NOVO - Birce Akalay je umorna od priča o navodnoj romansi sa Ibrahimom Celikkolom

By: TV Exposed