Melis Sezen: Obmanuta sam više puta!

Melis Sezen, koja se priprema za povratak na ekran sa novom serijom ‘Sadakatsiz’, dala je iskrene izjave Senem Aydin iz Milliyet magazina. Na pitanje da li je ikada bila prevarena ili obmanuta, glumica je odgovorila: “Nikad me nisu prevarili, ali nekoliko puta su me obmanuli. Nažalost, to je nešto što se može dogoditi svima i ...

Melis Sezen: Obmanuta sam više puta!

Melis Sezen, koja se priprema za povratak na ekran sa novom serijom 'Sadakatsiz', dala je iskrene izjave Senem Aydin iz Milliyet magazina.

Na pitanje da li je ikada bila prevarena ili obmanuta, glumica je odgovorila: "Nikad me nisu prevarili, ali nekoliko puta su me obmanuli. Nažalost, to je nešto što se može dogoditi svima i što većina ljudi doživi.

Zatim je usledilo pitanje šta za nju znači koncept lojalnosti. Melis je dala prelepu izjavu: "Lojalnost je osnovni gradivni element svake veze. Čak i reč " sumnja "ne pada na pamet čoveku, koji ima čvrst stav. Lojalnost ljude čini slobodnima. Unija ljubavi i rada su osnovni gradivni element koji emocijama pokriva sve strane “.

By: TV Exposed

NOVO-Demanti Hilal Altinbilek i Kerema Alisika!