Scenaristi serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice su na vreme ispravili grešku

Serija Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice nastavlja svojim putem sa snažnom pričom petkom uveče.

Scenaristi serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice su na vreme ispravili grešku

Foto Credits: Haberler

O promeni priče serije diskutuje se na društvenim mrežama. Scenario je već neko vreme uznemirio fanove Sile Turkoglu. Bilo je mnogo gledalaca koji su situaciju u kojoj se nalazi Dogin lik videli kao ćorsokak i mislili da zbog tog lika žene izgledaju slabo.

Činjenica da je Sila Turkoglu u drugoj sezoni nakon prve sezone pala u drugi plan kao glavna ženska uloga u priči bila je povezana sa tačkom u kojoj su scenaristi doveli lik.

Razlozi kao što su ćorsokak u koji je Dogin lik zapao i izbacivanje Sile Turkoglua u drugi plan u seriji Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice izazvali su velike kritike na društvenim mrežama neko vreme.

Dobar potez uvođenje Giraya u priču

Konačno, scenaristi su napravili korak iz ove situacije dodajući novi lik u priču. Angažovanje Kaana Tasanera u priči sa likom Giraya pokazuje da je kritika obožavalaca Sile Turkoglu naišla na reakciju. Uzbuđenje između Doge i Giraya u 57. epizodi serije Kizilcik Serbeti, koja je emitovana u petak uveče, veoma je impresionirala obožavaoce serije.

Činjenica da je Sila Turkoglu prikazana u priči ponovo je izazvala zadovoljstvo među njenim fanovima.

Posebno su detalji poput Doginog lika koja je veoma srećna i nasmejana u svojim scenama sa Girayem učinili da obožavaoci Turkoglu budu veoma srećni.

Čini se da su scenaristi serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice na vreme ispravili svoju grešku.

NOVO - Can Yaman nije dovoljno poštovan u Turskoj!

By: TV Exposed