Ekin Mert Daymaz se uskoro vraća novom TV serijom!

Ekin Mert Daymaz, rođen 1990. godine, ističe se kao jedan od glumaca koji je učestvovao u važnim projektima i dobio podršku široke baze fanova uprkos svojoj mladosti.

Ekin Mert Daymaz se uskoro vraća novom TV serijom!

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Glumac, koji je počeo da učestvuje na setovima 2014. godine i od tada je stekao važna iskustva sa različitim likovima u različitim projektima, takođe je postigao snažan uspon u karijeri poslednjih godina.

Od lika Volkana u TV seriji Cilek Kokusu do Arifa u TV seriji Payitaht Abdulhamid i Emrea u digitalnoj seriji Hayaller ve Hayatlar, glumac se pojavljivao u važnim projektima.

Ekin Mert Daymaz, koji je dobro igrao u TV serijama kao što su Aglama Anne, Savasci, Seni Kalbime Sakladim, neko vreme je bio daleko od televizijskih serija.

Kao Tufan u novoj seriji

Ovaj mladi turski glumac, kojeg smo gledali u bioskopu sa različitim ulogama jednu za drugom, odlučio je da se posle duže pauze vrati u televizijske serije.

Ekin Mert Daymaz, koji je u glumačkoj ekipi nove TV serije Bir Sevdadir | To je ljubav, čija će prva epizoda biti emitovana na TRT1 u sredu, 31. januara, tumačiće lik po imenu Tufan. Detalji o novoj ulozi glumca već su postali stvar radoznalosti.

Takođe u TV seriji pod nazivom Bir Sevdadir, sa Feyyazom Serifogluom i Sude Zulal Guler u glavnim ulogama tu su i značajna imena kao što su Sinan Tuzcu, Sinem Uslu i Dogukan Polat.

NOVO - Na kraju meseca počinje nova turska serija Bir Sevdadir | To je ljubav

By: TV Exposed