Demet Ozdemir otkrila važan detalj oko serije Adim Farah / Zovem se Farah!

Stigla je veoma važna poruka Demet Ozdemir o seriji Adim Farah / Zovem se Farah!

Demet Ozdemir otkrila važan detalj oko serije Adim Farah / Zovem se Farah!

Foto Credits: Dizilah

Počelo je uzbudljivo čekanje nove Fox TV serije pod nazivom Adim Farah / Zovem se Farah. Duo Engin Akyurek i Demet Ozdemir sastaće se u veoma efektnoj priči. Biće ispričana borba za opstanak žene po imenu Farah, koja je pobegla iz svoje zemlje i pribegla ilegalnim sredstvima za lečenje svog sina, kao i ubistvu kojem je bila svedok, i tome kako se njen put ukrstio sa likom Tahira, mafijaškog bosa.

Svoje uzbuđenje izrazila je i Demet Ozdemir, koja je prvi put iznela detalje o svojoj novoj TV seriji. O poznatoj glumici, koja je imala veliki uspeh sa serijom Erkenci Kus, govorilo se i serijom Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, koja je u septembru emitovana na Disney plusu. Ozdemir, koju smo gledali i u glavnoj ulozi u filmu Ask Taktikleri / Ljubavna taktika, ovog puta se sprema da izađe pred svoje fanove sa efektnom televizijskom serijom. Glumica je rekla:

„Ide jako dobro, sve je jako dobro. Nadamo se da će se dopasti i našoj publici. Ja ću prikazati mnoge ljude kroz moj lik. To će za mene biti veoma vredan posao. Videćemo povratne informacije.”.

Serija Adim Farah, koja je pokrenuta kao turska adaptacija argentinske produkcije 'La Muchacha Que Limpia', neće biti baš kao original. Najvažniji detalj o seriji Demet Ozdemir je objasnila sledećim rečima: „Adaptacije nisu sto posto iste. Tu ima stvari koje treba odvojiti. Prilagođavanje Turskoj biće veoma važno. Postoje razlike, ali neke stvari će ostati iste. Tako da ne bi trebalo da očekuju da gledaju istu stvar.".

Ovim rečima Demet Ozdemir je navela da poznavaoci argentinske TV serije ne treba da pogreše i smatraju da će serija Adim Farah biti slična ovoj produkciji, a da će adaptacija doći do izražaja sa svojim razlikama.

NOVO - Bulent Sakrak u dve nove serije

By: TV Exposed